官方微信 手机客户端

澳洲ABC

搜索

[家具用品] 墨尔本Relaxtra床上用品厂价直销

新手上路

墨尔本Relaxtra床上用品厂价直销联系我时请说明是在亿忆论坛看到的,谢谢!
小提示:
联系我时,请说是在澳洲论坛上看到的,谢谢!
       转载请注明,信息来自: 澳洲论坛

上一篇:新货~多色新款尖头高跟鞋~独家款~Lena丁小芹黄一琳同款纹身袜~水玉蕾丝袜~比基尼丝袜
下一篇:售罄

新手上路

小提示:

新手上路

Relaxtra QC11 series Quilt Cover Sets features:
; C5 D% b7 ]5 K2 o+ p- t?    100% Cotton Sateen;. W( F$ G' G7 }$ w
?    TC375 (in 10 square centimeters);: X$ |+ |* n% D! ^7 q0 Z) Y% L3 Q
?    Build contemporary beauty into classic and timeless design.# g3 i7 c8 x0 r: {- V2 Q
小提示:

新手上路

Product Price (including GST):7 b" E$ F& l9 w\+ u1 \
Name    Single    King single    Double    Queen    King
" _7 _9 K$ M$ m100% Cotton Sateen TC375 Printed Quilt Cover Sets    35.00    40.00    42.00    45.00    50.00
7 I! n5 W& r1 ^) a100% Cotton Sateen TC260 Sheet Sets with 4 Colors    30.00    35.00    35.00    40.00    45.00
) m- r5 xD; x0 u/ Z# DShipping Rate (including GST):8 ya2 @' @5 Z
We are using Fastway Satchels Service at the moment. Our rates are:$ f( V6 H, p! k2 f8 c( [
Nationwide flat rate of $9.00 for satchels under 3kg and,
$ w! e# ?$ k5 Y6 P; J0 TNationwide flat rate of $11.00 for satchels under 5kg.9 A( D0 q. c. V
Welcome to contact us for orders over 5kg or overseas delivery.5 n6 J3 h% w0 F0 ?F5 Z
4 o0 m; t2 ?0 _1 z- g$ P& vThanks for your attention!
小提示:

新手上路

ddddddd
小提示:

新手上路

如果有你喜欢的可以去我们的网站relaxtra.com.au
小提示:

新手上路

可以在网上购买,快捷方便。
小提示:

新手上路

ddddddd
小提示:

新手上路

ddddddd
小提示:

新手上路

你现在做批发床上用品吗?我在开床上用品店,在找货源,有意者请留下联系方法。我EMAIL [email protected]
小提示:

发表回复