官方微信 手机客户端

澳洲ABC

搜索

[英语] 求好人帮忙翻译下

新手上路

这个月小女儿摆满月酒,作为父亲肯定要有点开场词,希望万能网友帮忙翻译个简单,轻松,幽默的开场词,大致意思如下:

首先,谢谢各位在工作中抽空来参加我女儿的满月酒,女儿的诞生给我的家庭带来无比的喜悦和欢乐,我希望孩子能健康快乐成长。其次在这过去的一个月里我要感谢我老婆和我妈妈,她们很辛苦,从她们的言行举止使我意识到作为父亲应有的责任。最后希望各位吃了我女儿的满月酒生活甜蜜,事业红火。
大致就是以上的意思,本人英语一般, 磕磕巴巴也能说,但是达不到通顺,严谨,幽默的效果,希望足友帮帮忙,谢谢大家

上一篇:SECTION 32表中的CAVEAT英文是什么意思啊?求高手解释
下一篇:面试回来,拜OFFER

正式会员

You can try this:
First of all, thank you for taking the time to come and celebrate my daughter's first thirty days of life, whose birth has brought great joy and happiness to our family. I hope she can grow up happy and healthy. Second, I want to thank my wife and my mother, who have worked very hard in this past month, and who have made ??me realize the responsibilities of being a father. Finally, I hope you can enjoy the food and wine and have a great time.

新手上路

tigerbalm 发表于 2014-5-8 15:29

You can try this:
First of all, thank you for taking the time to come and celebrate my daughter's f ...

不知道怎么给分,非常好,谢谢你

1万

1万

江湖老手

楼主留个联系方式~

1万

1万

江湖老手

不错不错!

发表回复