官方微信 手机客户端

澳洲ABC

搜索
楼主: albert_sun

[爱车保养] Car Tint Melbourne

高级会员

想tint一下车,问了一下tintacar,得到如下quota.Formula 1 - Sheer Performance -
RRP $495.00 with local promo we are doing can do for $350.00
*         Lifetime Warranty
*         65% Heat and Glare Reduction
*         99.9%  U.V. Protection
*         SPF 50+ rating
*         37% VLT Darkness
*         Colour - charcoalThis technically advanced film with patented CMC technology offers the maximum levels of both heat and UV protection - the highest possible SPF50+, near perfect optical clarity and the look of luxury. The film has a soft charcoal appearance, which perfectly complements any style or colour of car. Octane - Black is Back -
RRP $495.00 with local promo we are doing can do for $350.00
*         Lifetime Warranty
*         60% Heat and Glare Reduction
*         99%  U.V. Protection
*         30% VLT Darkness and we have octane 20 for the rears for a darker look.
*         Colour - blackOctane combines true performance with looks and style - a patented coloration process is used to crea

上一篇:下午adelaide提车,passat 118 TSI,第一次买新车,无比鸡冻啊
下一篇:车启动之后有异响

江湖老手

深的

江湖老手

都差不多,选便宜的

初入江湖

我刚搞的octane,没问他那么多种,就问他我啥车,哪个现在最便宜,他说这个我就安了这个,黑色,效果还可以,阳光晒手不疼了,我感觉这些数据区别都不大,你人看的出来的主要就是颜色,有的偏黑有的偏青有的偏灰,不过根据他们的网站如果按照你的这个价格的话我会选择F1,午夜那款有点泛光我觉得适合时尚类的或者小跑,F1的科技按照他介绍的是比较强的应该比octane强,泛青色,也适合大多数车款

高级会员

zylbbd886 发表于 2014-11-24 21:22
我刚搞的octane,没问他那么多种,就问他我啥车,哪个现在最便宜,他说这个我就安了这个,黑色,效果还可以 ...
你也是在他家弄得吗?这个价格可以吗?

正式会员

近来天气热了,贴膜的人就多了。想预约时间,被告知要等很久才能排到做。

初入江湖

albert_sun 发表于 2014-11-24 21:41
你也是在他家弄得吗?这个价格可以吗?
只有他们家的膜叫这些名字啊,不过我是布村的,不知道你是什么车,小车玻璃小的话价格应该低点,大SUV会高,我的是普通轿车,295

1万

1万

江湖老手

帮你顶顶!!!

1万

1万

江湖老手

好吧,

1万

1万

江湖老手

不错不错!