官方微信 手机客户端

澳洲ABC

搜索
楼主: stella_hq

[育儿经验] 女儿一周内,在幼儿园三次受伤,院长的态度让人愤怒

新手上路

The most efficiency way is to teach you kid how to defend herself.
You can change another childcare if you feel the staff is rude, but remember every group kids have some tough ones, so I suggest first try to practice you kids to protect herself.then gether some evidence of the staff are not resposible, then you can cue them. if you don't have evidence, even you kids been hurt 3 times per week, it is hard to cue them.

初入江湖

abc is a franchising childcare. tell principal that you have no choice but to talk to their top management. and write to complain to docs.

江湖老手

看来不止我一个人这么感觉,奇怪了,这么差还能做这么大,是不是另有过人之处啊?

高级会员

原帖由 豌豆黄 于 2006-12-1 13:36 发表
The most efficiency way is to teach you kid how to defend herself.
You can change another childcare if you feel the staff is rude, but remember every group kids have some tough ones, so I sugges ...

change another childcare 和交会孩子自己保护自己是对的。
我建议,forget about sue,不信,你把你送孩子进childcare签的agreement拿来看看,一定是他们不负任何责任。

江湖老手

DOCS是什么组织?

新手上路

原帖由 pisces 于 2006-12-1 13:42 发表
看来不止我一个人这么感觉,奇怪了,这么差还能做这么大,是不是另有过人之处啊?

high demand of the marcket.

初入江湖

我孩子不会说英语又胆子小,在幼儿园一直被人欺负,回到家里倒是很活泼.每天都不要去幼儿园,我现在非常想投诉院长,应为他说既然不想孩子受伤就别送到幼儿园来,她不能改变任何事情,他们4个员工要看20个孩子,不可能每分钟都看到每个孩子.而且今天是院长的最后一天,下周一她就要升到ABC 的区域经理了.这样的人怎么能升啊.我朋友家长投宿的时候院长无论如何都是先赔礼道歉啊,ABC真是太差了.

江湖老手

楼主我觉得你要教一点孩子自我保护的方法,不能老被人欺负啊。。。

高级会员

原帖由 pisces 于 2006-12-1 13:42 发表

悉尼的各家幼儿园都是人满为患,所以,幼儿园方面不愁没有客源。而且,因为有工会,对这些老师有保护,这些老师通常还要抱怨工作忙不过来。所以楼主碰上这样的问题是正常的。
解决方法都说过了,以后要让小孩学会自己保护自己,而且, 不要太惯小孩。因为我自己发现,很多时候,往往问题出在华人的小孩。这个楼主可能不愿听了。

新手上路

原帖由 stella_hq 于 2006-12-1 13:46 发表
我孩子不会说英语又胆子小,在幼儿园一直被人欺负,回到家里倒是很活泼.每天都不要去幼儿园,我现在非常想投诉院长,应为他说既然不想孩子受伤就别送到幼儿园来,她不能改变任何事情,他们4个员工要看20个孩子,不可能每 ...

Please teach you daughter to say :" STOP IT!!!" whenever somebody offend her or make her feel uncomftable. try to practice at home many times till she can shout out .

发表回复