官方微信 手机客户端

澳洲ABC

搜索
楼主: 网络天空

[宠物故事] 家里有了小宝宝,狗狗变得不高兴

高级会员

My wife is due in weeks. How to handle dog and new born baby will be my focus as well
As we r expecting baby since day one we got Luffy, we have very clear understanding that dog is a dog.
Dog is lowest priority comparing with other family members.
We have raised Luffy by this rule and he knows it.
So our Luffy don't get jealous a d don't bark nor bite any people.
Once our baby is born, I don't believe there will not be much change.
I will still take Luffy out twice a day.
Luffy still can't jump on sofar and always last one to get out of door.
I think and hope this will be sufficient

初入江湖

社区护士会教导有狗的家庭如何让新成员和狗和谐共处。
我当时出了月子后天气好都会推孩子出去走走,顺便就遛狗了啊。 反而比以前单独带狗散步的机会还多一些。我觉得狗很容易满足的,楼主家刚添了宝宝,家庭节奏被打乱是很正常的,楼主可以等宝宝大一点后考虑怎么更合理的安排时间。

初入江湖

thief 发表于 2013-8-27 11:08
社区护士会教导有狗的家庭如何让新成员和狗和谐共处。
我当时出了月子后天气好都会推孩子出去走走,顺便就 ...
现在我也是推着孩子出去遛狗

新手上路

小心狗欺负婴儿

江湖老手

网络天空 发表于 2013-8-27 10:36
我总管我的儿子叫妈妈的小蛋糕,不知道这个小蛋糕会不会引起小狗的兴趣。所以我老公强烈反对小狗进屋。 ...
狗狗不至于那么聪明明白小蛋糕是什么 , 一般狗狗都喜欢添小朋友小宝宝而已, 时间久了习惯了狗狗就不那么兴奋了.

1万

1万

江湖老手

帮你顶顶!!!

1万

1万

江湖老手

楼主留个联系方式~

发表回复