官方微信 手机客户端

澳洲ABC

搜索
楼主: 小小强

[DIY车秀] 自己做的paint protection

江湖老手

原帖由 paoer_bai 于 16/8/2011 10:17 发表
来个教程吧
这个和一般的打蜡差距在哪里? 一些介绍
Car wax can be great to offer great instant shine, but there are a few drawbacks the average consumer may not be aware of. Firstly, car wax is called car wax, because it is simply, and predominantly made of "wax" - there is no disputing that. Everybody knows that wax also melts with heat. Car wax used on our cars is no different. Excess heat on paintwork that has been waxed, results in the wax softening, therefore loosing shine and more prone to entrapping contaminants. Waxing is great for show cars, but show cars rarely sit in the hot sun all day, day after day.Wax, by its very natural state, does not adhere well to the car (in fact there is little that can adhere well to wax). Have you ever tried to stick anything to waxy surface? Similarly wax will eventually wash off your car - leaving you with little protection.Some car waxes can also take a top layer of paint off your car - giving it a newer look. Do you actually want

江湖老手

楼主~在外面做的话.可以找到哪里呢?
买车的地方一般给做这个吗?
谢谢

高级会员

买带SEALANT成分的车蜡,自己平时打打就行了,比如说OCW,也就几十块钱。

正式会员

请问要花多少时间呀?貌似不错呀,200块不到,自己做paint protection

江湖老手

原帖由 农村银的媳妇 于 16/8/2011 12:34 发表
楼主~在外面做的话.可以找到哪里呢?
买车的地方一般给做这个吗?
谢谢
放狗搜吧~ 很多地方可以做的... 一般你买新车都会给你推销做这个, 反正做一个1000刀

江湖老手

原帖由 josephineyan 于 16/8/2011 13:00 发表
请问要花多少时间呀?貌似不错呀,200块不到,自己做paint protection
一个车大概两个小时差不多了~

正式会员

原帖由 小小强 于 2011-8-16 13:46 发表 放狗搜吧~ 很多地方可以做的... 一般你买新车都会给你推销做这个, 反正做一个1000刀
我那家给我推销了1800.。。那你觉得新车,需要做不?是不是真的有区别呢?先谢谢啦!

江湖老手

原帖由 josephineyan 于 16/8/2011 13:50 发表 我那家给我推销了1800.。。那你觉得新车,需要做不?是不是真的有区别呢?先谢谢啦!
是不是真的有区别我就不知道了, 反正商家吹得很神。 反正做了应该会有好处~ 偶也半桶水, 不知道... 好看就行 哈哈

江湖老手

改天卖车的时候做一个

江湖老手

LZ 可以多放照片不···

发表回复